Ge med ♥

Du kan stödja vårt arbete på olika sätt. Du kan välja att göra det ekonomiskt, materiellt, genom att bli medlem eller genom att jobba som volontär.
PG 90 07 85-7

Klicka här för att ge

Följ med på våra resor

resa_900x450

Om du vill se att pengarna och biståndet som Hjärta till Hjärta samlar in når fram med egna ögon, kan du följa med på någon av de resor som vi arrangerar till våra mottagarländer. På den här sidan kommer vi fortlöpande att lägga upp information om våra resor och hur du bokar en plats.

Rumänien: Flygresa v 46. Pris: 7000 kronor.
Följ med och se hur hjälpen från Hjärta till Hjärta når fram! Möt familjer, barn och äldre som på olika sätt får hjälp. Vi kommer att besöka nya områden och projekt där vi startat upp arbete. Under resan får du chans att uppleva både storstad och landsbygd. I resan ingår flyg tur och retur Linköping-Bukarest, boende på hotell och i familj samt rundresa i Rumänien.

Välkommen med din intresseanmälan till Hjärta till Hjärta: info@hearttoheart.se, telefon 013-12 46 11.

———————–

Lettland: Buss och båtresa v 47. Pris ca: 3500 kronor.
Om du själv vill se hur Hjärta till Hjärta arbetar i Lettland är det här resan för dig. Under resan får du besöka familjer, skolor och annan verksamhet i Riga och på landsbygden och möta människor som får stöd och hjälp av oss. På resan åker vi även österut, nära ryska gränsen för besök och distrubution av stöd osv. Ett minne för livet. I priset ingår resa med buss Linköping-Lettland tur och retur (med övernattning på färjan mellan Sverige och Riga) samt resandet i Lettland och övernattningarna där.

Välkommen med din intresseanmälan till vår lettlandsansvarige Vivi-Ann Ahlström: vivi-ann@hearttoheart.se, telefon: 0142-186 60.